Filet z alijašskej tresky so syrovou omáčkou a zeleninou

Rybky nám veľmi chutia. Ak tiež patríte k ich fanúšikom, môžete si takto pripraviť filet z aljašskej tresky.

Ingrediencie

  • filet z aljašskej tresky
  • morská soľ
  • maslo
  • krémový tvarohový syr
  • mlieko
  • korenie štyroch farieb
  • hrášok
  • kukurica
  • mrkva
  • karfiol

Postup

  1. Na panvici necháme roztopiť kúsok masla a tresku opečieme z každej strany cca 4 minúty.
  2. Syrovú omáčku pripravíme takto: v panvici necháme roztopiť krémový syr a pridáme mlieko, korenie štyroch farieb a a miešame do zovretia.
  3. Mrazenú zeleninku uvaríme vo vriacej vode 3 minútky.
  4. Rybu podávame s omáčkou a zeleninkou.

Recepty podľa ingrediencií

» «