Tofu si ľahko zamilujete. Stačí ho len vedieť dobre pripraviť.
Ingrediencie
červená cibuľa
maslo
cesnak
pór
šampiňóny
paprika (zelená a červená)
jarná cibuľka
mrkva
ryžové rezance
tofu
bylinky
tamari omáčka
Postup
Pokrájanú červenú cibuľku pražíme na kúsku masla, pridáme nakrájaný cesnak, pór, šampiňóny, zelenú a červenú papriku, jarnú cibuľku a strúhanú mrkvu. Zeleninu spolu podusíme cca 15 - 20 minút.
Na vedľajšej panvici opečieme na sucho nakrájané tofu, ktoré na záver posypeme bylinkami (používam Zeleninovú zmes).
Podávame s uvarenými ryžovými rezancami, ktoré dochutíme tamari omáčkou.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok