Baklažánová vežička

Zaujímavé chuťou aj vzhľadom.

Ingrediencie

  • baklažán
  • mozzarella
  • paradajka
  • cesnak
  • olivový olej
  • pesto z medvedieho cesnaku

Postup

  1. Baklažán nakrájame na kolieska.
  2. Na plech umiestnime alobal a potrieme olivovým olejom. Naň poukladáme nakrájaný baklažán, ktorý potrieme olivovým olejom a pretlačeným cesnakom.
  3. Pečieme v rúre na 180 stupňov cca 20 minút.
  4. Medzitým si nakrájame mozzarellu.
  5. Upečený baklažán poukladáme do vežičky na striedačku s mozzarellou, ktorú potrieme pestom z medvedieho cesnaku. Na vrch vežičky dáme paradajku.
  6. Pečieme v rúre na 180 stupňov cca 5 minút.

Recepty podľa ingrediencií

» «