Ostalo vám mäsko z predchádzajúceho dňa? Použite ho na chutné rizotko a o chvíľku je obed na svete.
Ingrediencie
kuracie mäsko (vopred upečené)
maslo
olivový olej
cibuľa
špenát
arborio ryža
špenátové listy
biele korenie
parmezán
kurací vývar
Postup
Na wok panvici roztopíme kúsok masla a pridáme olivový olej. Speníme nakrájanú cibuľu a surovú (opláchnutú) ryžu. Miešame 5 minút. Zalejeme trochou vývaru a miešame. Po odparení vývaru opäť zalejeme ryžu vývarom a proces opakujeme cca 20 minút. Medzitým rizoto stále miešame.
Minútku pred koncom pridáme do rizota biele korenie, nakrájané vopred upečené kuracie mäsko, nakrájané špenátové listy, strúhaný parmezán a kúsok masla.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok