Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Špenátové rezance s medvedím cesnakom
Medvedí cesnak má výraznú chuť, ktorá nemusí sadnúť každému. V spojení so špenátom ulahodí viacerým.
Ingrediencie
dlhé hrubé rezance
medvedí cesnak
špenátové listy
maslo
cesnak (3 strúčiky)
parmezán
Postup
Cestoviny uvaríme podľa návodu.
Na masle speníme pretlačený cesnak, pridáme pokrájané špenátové listy spolu s medvedím cesnakom, miešame 1 minútku.
Do zmesi primiešame hotové cestoviny, strúhaný parmezán a všetko spolu premiešame.
Podávame s olivovým olejom.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
cesnak
cestoviny
medvedí cesnak
špenátové listy
Krémové rizoto s bylinkovou zeleninou a brokolicou
» «
Špaldové cestoviny s medvedím cesnakom, špenátom a avokádom
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok