Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Celozrnné ražné cestoviny s bryndzou a chilli
Bryndza a chilli je zaujímavá kombinácia, ktorú sa rozhodne oplatí vyskúšať.
Ingrediencie
ražné celozrnné rezance
maslo
cuketa
hrášok
cherry paradajky
bryndza
chilli korenie
Postup
Rezance uvaríme podľa návodu.
Na wok panvici roztopíme kúsok masla, pridáme pokrájaný pór, cuketu a dusíme 10 minút, 3 minúty pred záverom pridáme hrášok a pokrájanú paradajku.
V miske zmiešame bryndzu s kyslou smotanou a chilli korením.
Ražné rezance podávame s dusenou zeleninou, bryndzou a extra chilli korením.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
bryndza
cestoviny
cherry paradajky
cuketa
hrášok
pór
Zemiaková lokša s avokádom, cherry paradajkami a parmezánom
» «
Zapečený karfiol s cherry paradajkami, hráškom a mozzarellou
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok