Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Ryžové rezance s cuketou a reďkovkou
Obľúbené ryžové rezance si môžete pripraviť aj takto.
Ingrediencie
ryžové rezance
cuketa
jarná cibuľka
maslo
cesnak
mrkva
reďkovka
repkový olej
Postup
Ryžové rezance uvaríme podľa návodu.
Na troške masla speníme pokrájanú cuketu a cibuľku aj s vňaťou, pridáme postrúhanú mrkvu.
Pridáme rezance a premiešame.
Podávame s pokrájanou reďkovkou a pokvapkané repkovým olejom.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
cuketa
mrkva
redkvička
ryžové rezance
Tofu s kurkumou, brokolicou a ryžovými rezancami
» «
Vajíčko na mäkko s tuniakom a avokádom
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok