Tieto chutné raňajky zasýtia aj väčších hladošov.
Ak máte radi cviklu a cícer, vyskúšajte tento hummus. Určite vám bude chutiť. 🙂
Poznáte kamutovú múku? Je vyrobená pomletím celého zrna bio kamutu (korasanová pšenica) na kamennom mlyne. Vyskúšala som z nej upiecť chlebík a vyšiel mi tento krásavec.
Máte radi na raňajky takúto klasiku? Tak siahnite radšej po ražnom chlebíku.
Pridajte obľúbené avokádo do svojho jedálnička, napríklad aj takto.
Chutná nátierka pre milovníkov bryndze s prírodnou dávkou probiotík.
Avokádo je plné zdravých tukov, vitamínov a vlákniny. Využite jeho silu a pochutnajte si na ňom.
Vyskúšali ste už cviklovú nátierku? Jednoduchý recept je zaujímavý na chuť aj na pohľad.
Raz za čas takéto spestrenie na raňajky vôbec nezaškodí.
Chutné chrumkavé žemličky priamo z vašej rúry. Mňam!