Olomoucký syr síce nie je pre každého, no hodí sa takmer k všetkému.
Karfiol obsahuje bielkoviny, vlákninu, železo, vápnik, horčík, fosfor, draslík, sodík, zinok, fluorid, meď, selén, mangán, omega 3 a omega 6 mastné nenasýtené kyseliny, vitamíny A, B, C, E, K. Doprajte si ho na večeru v zapekacej miske :).
Domáce vajíčka sú jednoducho domáce. Rozdiel spoznáte po prvom zahryznutí.
Cviklu si vďaka jej farbe i typickej chuti nemáte šancu s ničím pomýliť. Tak neváhajte a pridávajte si ju k rôznym jedlám.
Omeletovú klasiku osviežime pórom.
Aj omeleta môže byť farebná. Vyzdobte si ju špenátom, hráškom i paradajkami.
Omeleta ako súčasť šalátu? Prečo nie?
Večera, ktorá vyzerá chutne a rovnako aj chutí.
Opäť omeleta. Tentoraz však zelenina nebude jej súčasťou, ale prílohou.