Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Pečený pstruh so šalátom
Zvyknete si pochutnávať na rybách? Robíte dobre, váš organizmus musí byť nadšený.
Ingrediencie
pstruh
maslo
himalájska soľ
mletá rasca
ľadový šalát
polníček
paradajka
citrón
olivový olej
Postup
Pstruha umyjeme, osolíme, pridáme rascu a trochu masla.
Pečieme v rúre podľa veľkosti na 180 stupňov cca 30 minút.
Šalát si spravíme nasledovne: pokrájame ľadový šalát, polníček, paradajku, pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou.
Upečeného pstruha podávame so šalátom.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
pstruh
ryba
Omeleta s hráškom, špenátovými listami a údeným oštiepkom
» «
Špaldovo-ražné palacinky s džemom a jogurtom
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok