Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Baklažánová vežička
Zaujímavé chuťou aj vzhľadom.
Ingrediencie
baklažán
mozzarella
paradajka
cesnak
olivový olej
pesto z medvedieho cesnaku
Postup
Baklažán nakrájame na kolieska.
Na plech umiestnime alobal a potrieme olivovým olejom. Naň poukladáme nakrájaný baklažán, ktorý potrieme olivovým olejom a pretlačeným cesnakom.
Pečieme v rúre na 180 stupňov cca 20 minút.
Medzitým si nakrájame mozzarellu.
Upečený baklažán poukladáme do vežičky na striedačku s mozzarellou, ktorú potrieme pestom z medvedieho cesnaku. Na vrch vežičky dáme paradajku.
Pečieme v rúre na 180 stupňov cca 5 minút.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
baklažán
medvedí cesnak
mozzarella
Kokosový raw koláčik
» «
Karfiolová polievka
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok