Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Treska so špenátovým pyré a quinoa
Treska a špenát – ľahká a zdravá kombinácia.
Ingrediencie
treska
bylinky
morská soľ
mrazený špenát
cesnak
batat
quinoa
mrazený hrášok a mrkva
Postup
Quinou uvaríme podľa návodu spolu s mrkvičkou a hráškom.
Rybu posolíme, okoreníme bylinkami, uložíme na plech, ktorý sme potreli olivovým olejom. Pečieme na 180 stupňov cca 15 minút.
Rozmrazený špenát uvaríme spolu s pretlačeným cesnakom a soľou cca 10 minút. V prípade potreby mixujeme ponorným mixérom do hladkej konzistencie.
Batat uvaríme do mäkka.
Tresku podávame s quinoa, špenátovým pyré a batatmi.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
quinoa
ryba
špenát mrazený
treska
zemiaky
Ryžové rezance s pórom, cuketou a brokolicou
» «
Hustá šošovicová polievka s párkom a petržlenovou vňaťou
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok