Tuniakový steak s chrumkavou špargľou

Nezabúdajte rybu zaradiť do svojho jedálnička. Napríklad aj v spojení so špargľou.

Ingrediencie

  • tuniakový steak
  • korenie štyroch farieb
  • špargľa
  • cherry paradajky
  • olivový olej
  • maslo
  • kukurica

Postup

  1. Najskôr si spravíme špargľu. Zelenú mladú špargľu nešúpeme. Dáme ju do vriacej vody a varíme 3 minútky. Po uvarení oblejeme studenou vodu, aby si zachovala farbu.
  2. Na steakovej panvici si rozhrejeme olivový olej, tuniakový stake si z oboch strán okoreníme a osolíme. Opečieme z oboch strán 1 - 3 minútky (podľa toho, aký druh steaku preferujete).
  3. Na záver si na troche masla osmahneme špargľu, cherry paradajky a kukuričku.

Recepty podľa ingrediencií

» «