Nezabúdajte rybu zaradiť do svojho jedálnička. Napríklad aj v spojení so špargľou.
Ingrediencie
tuniakový steak
korenie štyroch farieb
špargľa
cherry paradajky
olivový olej
maslo
kukurica
Postup
Najskôr si spravíme špargľu. Zelenú mladú špargľu nešúpeme. Dáme ju do vriacej vody a varíme 3 minútky. Po uvarení oblejeme studenou vodu, aby si zachovala farbu.
Na steakovej panvici si rozhrejeme olivový olej, tuniakový stake si z oboch strán okoreníme a osolíme. Opečieme z oboch strán 1 - 3 minútky (podľa toho, aký druh steaku preferujete).
Na záver si na troche masla osmahneme špargľu, cherry paradajky a kukuričku.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok