Máte radi pestrosť na tanieri? Nechajte sa inšpirovať.
Ingrediencie
celozrnná ryža
tuniak
olivy
cuketa
baklažán
cibuľa
cesnak
pór
paradajka
ľadový šalát
mrkva
cvikla
Postup
Podľa návodu uvaríme celozrnnú ryžu.
Šalát si prichystáme nasledovne: nastrúhame mrkvu a cviklu. Na menšie kúsky nakrájame ľadový šalát, paradajku, pór. Všetku zeleninu spolu premiešame. Šalát dochutíme olivovým olejom. (časť dáme na tanier)
Na troške masla pražíme nakrájanú cibuľu, cesnak, cuketu a baklažán. (časť dáme na tanier)
Ďalej na tanier dáme olivy, uvarenú ryžu a tuniak.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok