Polievka v sychravom počasí so správnym korením dokáže potešiť nielen telo aj myseľ. Uprednostňujem jedlo, ktoré ma nabije a dá mi do žíl tú správnu energiu :).
Ingrediencie
cuketa - nakrájaná na prepolené kolieska
mrkva - nakrájaná na prepolené kolieska
hokkaido - nakrájaná na kocky aj so šupkou
kokosové mlieko - vyrobené v Miomate
červená cibuľa - pokrájaná na malé kúsky
červená šošovica
maslo / kokosový olej
curry ostré korenie
soľ
Postup
Na masle speníme cibuľu, pripadáme pokrájanú zeleninu a 2 minúty restujeme.
Zalejeme kokosovým mliekom a varíme približne 15 minút
Po 15 minútach pridáme prepláchnutú červenú šošovicu a varíme ďalších 10 minút spolu s curry ostrím korením a soľu.
Tip: na olivovovom oleji osmahneme cícer zmiešaný s mletou červenou paprikou a podávame spolu s polievkou.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok