Makrela so šalátikom
Ingrediencie
- filety z makrely
- repkový olej
- morská soľ
- červená paprika
- polníček
- špenátové listy
- mrkva
- uhorka
- cherry paradajky
- ľanový olej - do šalátika
- slnečnicové semiačka
- cícer
Postup
- Na pekáč umietnime trošku oleja a poukaláme filety.
- Makrely môžeme posypať červenou paprikou a morskou soľou.
- Pečieme v rúre na 210 stupňov, 25 minút.
- Šalát spravíme nasledovne: špenátové a polníčkové listy zmiešame s postrúhanou mrkvou, pokrájanými paradajkami, uhorkou a uvareným cícerom. Šalát pokvapkáme ľanovým olejom a posypeme slnečnicovými semiačkami. Hotovo :).
Recepty podľa ingrediencií
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok