Toggle navigation
Domov
Recepty
Stravovanie
Jedálničky
Blog
Ladím s jedlom
Môj príbeh
Kontakt
Grilovaný tečúci hermelín s pečenou zeleninou a šalátom
Hermelín ľahko zasýti, zeleninka zase doplní vitamíny.
Ingrediencie
hermelín
červená paprika
cherry paradajky
pór
kukurica
rukola
cviklové listy
olivový olej
korenie štyroch farieb
Postup
Hermelín opečieme na panvici z každej strany cca 3 minúty a na záver upečieme v rúre na grilovacom režime cca 10 minút.
Na troške olivového oleja opražíme nakrájanú červenú papriku a paradajku.
Šalát: nakrájame pór, zmiešame so špenátovými a cviklovými listami a kukuricou.
Hermelín podávame so šalátom, ktorý pokvapkáme olivovým olejom, a pečenou zeleninou a čerstvo mletým korením štyroch farieb.
Kategórie jedál
Raňajky (106)
Raňajky – sladké (75)
Raňajky – slané (31)
Nátierky (16)
Domáce pečivo (8)
Desiate (45)
Ovocie (12)
Smoothie (11)
Desiate – slané (7)
Obedy (152)
Obedy – vege (109)
Obedy – s mäsom (44)
Olovranty (73)
Večere (95)
Večere – vege (69)
Večere – s mäsom (25)
Cestoviny (54)
Koláčiky (37)
Polievky (42)
Ryby (26)
Snacks (24)
Strukoviny (25)
Šaláty (49)
Všetky recepty
Najnovšie recepty
Expresne rýchle muffiny z mikrovlnnej rúry
Makový koláč s ríbezľami
Pohanková kaša s makom a slivkami
Cícerová polievka z pečenej zeleniny
Zeleninové lasagne
Šampiňonová omáčka so širokými rezancami
Karfiolová polievka s kokosovým mliekom
Zobraziť všetky recepty
Recepty podľa ingrediencií
cherry paradajky
hermelín
paprika
rukola
syr
zelenina
Cottage syr so špenátovými listami, orechmi a pórom
» «
Mozzarella s paradajkou a bazalkou
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.
Ok