Toto je život, keď niekto zaklope na dvere a donesie na olovrant takýto unikátny skvost. Jablkovo-orechová štrúdľa vo vločkovom cestíčku, poliata javorovým sirupom, podávaná s jahodami čerstvými lístkami mäty a kde tu mandľa… proste veľká mňamka.
Ingrediencie
ovsené vločky (110 g)
biely jogurt (150 g)
voda (4 PL)
med (2 PL)
jablká (2 ks)
škorica (1 ČL)
orechová múka (5 PL)
Postup
Ovsené vločky zmiešame s jogurtom, vodou a medom.
Cesto rozotrieme na papieri na pečenie na hrúbku 0,5 cm.
Plnku spravíme zo strúhaných jabĺk, orechovej múky, škorice a medu, ktorý pridáme podľa potreby.
Vytvoríme štrúdľu a pečieme pri teplote 200 stupňov cca 30 minút.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok