Dubákové krémové rizoto
Ingrediencie
- arborio ryža
- cibuľa
- maslo
- sušené dubáky
- vývar
- parmezán
- biele korenie
Postup
- Vo vode uvaríme sušené dubáky, od zovretia varíme 20 minút.
- Vo wok panvici roztopíme kúsok masla a speníme na ňom nakrájanú cibuľu a surovú (opláchnutú) ryžu, pridáme biele korenie a miešame 5 minút.
- Zalejeme trochou vývaru a miešame. Po odparení vývaru opäť zalejeme ryžu vývarom (do ktorého sme primiešali dubáky) a proces opakujeme cca 20 minút. Medzitým rizoto stále miešame.
- Minútku pred koncom pridáme do rizota strúhaný parmezán a kúsok masla.
- Hotovo :)
Recepty podľa ingrediencií
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok