Jednoduchý recept, ktorý poteší aj náročnejších gurmánov.
Pečený baklažán a cuketu môžete podávať so šalátom k mäsu, rybe alebo len tak snackovať.
Zapečený karfiol s ružičkovým kelom. Dusený baklažán s cuketou a cibuľou, podávané s roztopenou mozzarellou.
V hlavnej úlohe tuniak a vajíčko na mäkko so šalátovými listami, paradajkou a parmezánom.
Šalátik ochutený mojím najobľúbenejším triom: olivový olej, tekvicový olej a balzamiko.
Cviklu si vďaka jej farbe i typickej chuti nemáte šancu s ničím pomýliť. Tak neváhajte a pridávajte si ju k rôznym jedlám.
V jednoduchosti je krása. Tento recept je toho krásnym príkladom.
Pripravte si na večeru tento jednoduchý šalátik. Potrebujete rukolu, polníček, bielu reďkovku, avokádo, pór, oštiepok a olivový olej
Kvalitná zálievka je pri šalátoch základ. S touto to máte vyhrané.
Omeletovú klasiku osviežime pórom.